ČUVAJTE SE SNAŽNIH EMOCIJA Mlad Mjesec i pomračenje Sunca 14. oktobra donose burne promjene

Ovan

Sadržaj članka (otvori)

Tokom mladog meseca u Vagi, Ovan bi mogao da oseti jasnoću u svojim željama i odnosima. Svaka ranjivost koja ispliva na površinu može delovati kao prilika za rast i povezivanje sa romantičnim partnerom.

Bik

Oktobarski mlad Mesec bi mogao da istakne neke obrasce ponašanja koji nisu tipični za Bika. Ovo je sjajno vreme da se fokusirate na zdravlje i da negujete ustaljene rutine ponašanja i vežbanja koje će vas održati u balansu.

Blizanci

Sada je savršena prilika da Blizanci daju prednost ljubavi i brizi o sebi. U stvari, Blizanci bi trebalo da pronađu načine da ulože vreme u svoje strasti ili opuštanje kako bi postigli bolju ravnotežu.

Rak

Tokom ovog mladog Meseca, Rak bi trebalo da pronađe načine da se ponovo poveže sa korenima i drži se postavljenih granica. Ovo će osigurati da savršeno funkcionišu sa izbalansiranog mesta koje odgovara njihovom isceljenju.

Lav

Tokom ove faze Meseca, Lav će imati koristi od jasne i i iskrene komunikacije sa drugima. Pored toga, ovo bi moglo pomoći Lavu da se oslobodi prošlosti i zauzme ravnomeran pristup budućnosti.

Devica

Za Device je sjajno vreme da razmisle o stvarima srca i da se usklade sa svojim osećanjem prihvatanja sebe. Ovo je pravo vreme za prihvatanje svojih specifičnosti, ali i primanja drugih ljudi u svoju auru. Budite spremni da se pozdravite sa prošlošću

Vaga

Vage će verovatno shvatiti koliko su daleko stigli na svom putovanju. Ovo je sjajno vreme za samorefleksiju i samozahvalnost. Budite srećni i zahvalni.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas