back to top

ĆORIĆ NAKON ŽELJE: POJEDINCE NEKA JE SRAM I STID, DANAS SMO DEMANTIRALI DOSTA TOGA

Trener Posušja, Denis Ćorić, nakon pobjede protiv Željezničara u 27. kolu domaćeg prvenstva, čestitao je svojim igračima.

Također se osvrnuo na mnoge priče koje su kružile prije ovog susreta, sugerirajući da su neki željeli da pobjeda pripadne Željezničaru. Ćorić je istaknuo da bi pojedinci u ovoj državi trebali osjećati stid jer su njegovi igrači demantirali takve tvrdnje.

Pomogao je Željezničaru u borbi za ostanak, napominjući da domaće prvenstvo nije isto sa ili bez Plavih sa Grbavice.

“Neću puno komentirati utakmicu. Svaka čast mojim momcima, od prve do 95. minute. Iskreno želim Želji sve najbolje jer zaslužuju biti u domaćem prvenstvu, jer to prvenstvo nije isto bez njih”, rekao je Ćorić, osvrćući se i na priče prije utakmice.

“Neću komentirati utakmicu, ali ću se osvrnuti na nešto. Prije utakmice smo dobili takve informacije. Neka budu sram i stid pojedincima u ovoj državi, jer smo danas demantirali mnogo toga. To bi bilo sve od mene”, zaključio je trener Posušja.

Nakon ovih tri boda, Posušje je ostalo peto na tablici s 41 osvojenim bodom, koliko ima i Sarajevo na četvrtom mjestu, dok je Željezničar ostao u zoni ispadanja s 27 bodova nakon 27 odigranih utakmica.

U sljedećem kolu, Posušje će gostovati kod Borca, dok će Željezničar na svom terenu dočekati Široki Brijeg.

Objava ĆORIĆ NAKON ŽELJE: POJEDINCE NEKA JE SRAM I STID, DANAS SMO DEMANTIRALI DOSTA TOGA pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas