back to top

ČOLINA: Želimo F4 turnir i pobjedu u Vogošći

Trenutno je neriješeno je u tromeču Izviđača i Gračanice koji se sastaju na dva fronta, a svoj posljednji ogled ove sezone će imati večeras (19 sati) u Gračanici.

Ljubušaci su pobjedom u prvoj utakmici Kupa (34:23) dosta sebe rasteretili, i zajedno s velikom prednošću koju imaju na vrhu ljestvice Premijer lige (9 bodova) još uvijek nisu u poziciji da ih netko satjera u kut i prisili na maksimalnu mobilizaciju. Tako ih nije puno pogodio prethodni poraz u Gračanici (27:25) u okviru 24. kola prvenstva Bosne i Hercegovine (27:25).

 – Zaboravili smo već što je bilo u subotu i okrenuti smo sljedećim utakmicama. Zanima nas da idemo na Final Four Kupa, kao i pobjeda u Vogošći, govori trener Izviđača Toni Čolina.

U Gračanici je Izviđač upisao tek drugi poraz ove sezone, ali je ekipa dobila podršku nekoliko igrača koji se vraćaju u roster.

 – Luka Šević je dobro iskoristio svoje minute, a Filip Odak i Domagoj Alilović se vraćaju. Nije forma kakvu su imali prije, ali s nekoliko kvalitetnih minuta mogu puno pomoći ekipi. Ja se nadam da ćemo dobro rasporediti minute da budemo svježi u obje sljedeće utakmice, kaže Čolina.

ČOLINA: Želimo F4 turnir i pobjedu u Vogošći

Ljubušaci će poslije večerašnjeg ogleda već u petak ponovno na teren jer ih dočekuje Vogošća u derbi utakmici 25. kola prvenstva. Prvo ipak žele obraniti visoku prednost iz četvrtfinala Kupa protiv Gračanice u gostima (34:23).

 – Težak je ritam srijeda – subota i tko se bolje spremi i bude raspoložen pravi razliku. Mi smo u subotu radili neke stvari dobro, a druge ispod razine. To moramo popraviti ukoliko u Gračanici želimo sačuvati povoljan rezultat iz Ljubuškog. Potom nam slijedi već u petak utakmica s Vogošćom. Biće malo manje pripreme, a više regeneracije i motivacije za meč, zaključio je Toni Čolina.

U ostalim susretima četvrtfinala Kupa Vogošća želi potvrditi pobjedu iz Trebinja protiv Leotara, dok bi malo više neizvjesnosti mogle ponuditi utakmice u Tuzli i posebno Nevesinju. Er.B.

ČETVRTFINALE KUPA

Hercegovina – Borac (18:22) 19.00

Gračanica – Izviđač (23:34)   19.00

Vogošća – Leotar (29:25)      19.30

Sloboda – Krivaja (32:33)      20.00

The post ČOLINA: Želimo F4 turnir i pobjedu u Vogošći appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

javno.ba

Popularno danas