BIJELI MJESEC U BIKU DONOSI SREĆU OD 15. NOVEMBRA DO 16. JUNA 2024. Ova 3 znaka horoskopa će biti najuspješniji!

Ovo označava početak ere prosperiteta i svjetlosti, jer se time završava i doba vladavine Crnog Mjeseca. Dolaskom Bijelog Mjeseca, kao što mu ime govori, ulazimo u vladavinu svjetlosti, prosperiteta i uspjeha.

Problemi vezani za prethodnu sezonu polako će nestajati, a fokus će biti na finansijama, koje od sredine ovog mjeseca počinju da se mijenjaju nabolje. Naime, ova virtuelna tačka (Beli Mjesec) je povezana sa odnosom Mjeseca i Zemlje i predstavlja područje najrazvijenije komunikacije među njima, dok Zemlja dobija i najviše svjetlosti od Mjeseca. Stoga ne čudi što nas astrologija upućuje na promjene i puteve koji su pred nama i vodi nas ka onome što nam je potrebno. Znak Bika nam omogućava da postanemo svjesni sopstvenog uporišta. Usmjerava nas ka ispravnom izboru koji će biti osnova za naše dalje delovanje i kretanje. Gotovo da se osjeća to vođstvo, ono nam daje osjećaj stabilnosti i zaštite. Međutim, ne treba se time ograničavati niti se samo tome prepustiti. Moramo da počnemo da stvaramo i otvaramo puteve koji su nam sada jasniji.

Period Belog Mjeseca najviše će uticati na 3 znaka horoskopa od 15. novembra 2023. godine.

OVAN

Bijeli Mjesec pomaže u životnim borbama. To daje aktivnom Ovnu pregršt prilika da preuzmu kontrolu i krenu u akciju. Ljudi će od ovog znaka tražiti smjernice i mišljenje, a to će se snažno odraziti u poslovnoj sferi života. Ponekad ćete osjetiti pritisak i znak da se za nešto morate izboriti, ali ćete biti potpuno sigurni u svoje sposobnosti i čvrsto ćete vjerovati u ostvarenje onoga što ste zamislili. Do 16. juna 2024. novčana dobit se još neće činiti dostižnim, ali uporni Ovnovi, posle tog perioda očekuju fantastičan razvoj događaja i vijesti.

BLIZANCI

Od 15. novembra Bijeli Mjesec ulazi u vaš sektor podsvijesti. To vam daje priliku da se povežete sa svojim duhovnim sopstvom i pogledate u sebe. To će otvoriti kanale za neophodan dijalog sa samim sobom. Vrijeme je da se suočite sa sopstvenom paralizom i strahovima koji nisu realni. Oni su samo u vašim mislima i koče vas od daljeg napretka. Ovaj period vam pruža priliku da ih oslobodite i prihvatite onako kako ih sami sebi namećete. Istovremeno, primetićete kako potisnute emocije, koje su vas gušile na psiho-fizičkom nivou, konačno izlaze iz vas. Predajte im se, a zatim ih odbacite od sebe. Možda čak i odete na putovanje koje će vam pomoći da definišete promene koje apsolutno morate da napravite u svom životu.

DJEVICA

U vašem slučaju, u ovom periodu Bijeli Mjesec ulazi u sektor putovanja i obrazovanja. Možda sanjate o putovanju za koje vjerujete da je nemoguće, ali ne očajavajte. U vašem životu će se pojaviti znakili osoba ili jednostavno prilika koja će vas pratiti upravo do onoga što vam je očajnički potrebno i čemu teže vaše želje. Ovo će generalno otvoriti vašu svijest i proširiti vaš pogled na sopstveno okruženje, koje više nećete toliko ograničavati. Do 14. juna ispunićete neke veoma važne finansijske težnje i imati priliku da unosno investirate.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas