back to top

Biciklistička tura „Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja“ dio Dana berbe grožđa

Rekreativna biciklistička tura “Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja” u organizaciji Općine Čitluk i Biciklističkog kluba Brotnjo održat će se u nedjelju, 17. rujna u sklopu programa 68. Dana berbe grožđa.

Biciklistička tura započet će u krugu Vinarije Čitluk u 13 sati, nakon čega će se biciklisti kroz vinograde u Potpolju uputiti do crkve sv. Jakova u Međugorje, gdje su iz Biciklističkog kluba Brotnjo pripremili prigodno iznenađenje za sve sudionike biciklijade.

Tijekom ovogodišnje biciklijade sudionici će posjetiti vinariju Sivrić, vinariju Hercegovina produkt u Gospodarskoj zoni Tromeđa, uz posjet Herceg Etno selu Međugorje i vinariju Dodig u sklopu Sport centra Međugorje., gdje će se sudionici družiti uz čorbanac i roštilj.

Iz Biciklističkog kluba Brotnjo navode kako se nadaju da će u rekreativnoj biciklističkoj turi dugoj dvadesetak kilometara sudjelovati više od stotinu biciklista te da će sudionici biciklijade sudjelovati u svečanom mimohodu svih sudionika ovogodišnjih Dana berbe grožđa koji počinje u 18 sati u Čitluku.

The post Biciklistička tura „Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja“ dio Dana berbe grožđa appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas