Balkansko i Europsko prvenstvo te Europski Olimpijski festival nove su prilike za potvrdu izvrsnosti

Članove Atletskog kluba Brotnjo krajem srpnja i u kolovozu očekuju nastupi na europskoj sceni. Prvo veliko natjecanje na kojem će nastupiti atletičari Brotnja je Balkansko seniorsko prvenstvo, a nakon nastupa na Balkanskom prvenstvu pred članicama i članovima AK Brotnjo su nastupi na Europskom juniorskom prvenstvu i Europskom Olimpijskom festivalu mladih (EYOF).

Već ovog vikenda, 22. i 23. srpnja u Kraljevu, Srbija na Balkanskom seniorskom prvenstvu nastupit će Luka Ćurković i Filip Kozina. Lukin nastup očekujemo 22. srpnja u 16:00 u skoku u dalj, dok će Filip nastupiti 23. srpnja u 16:30 u disciplini troskok.

Od 24. do 29. srpnja u Mariboru, Slovenija održava se Europski Olimpijski festival mladih EYOF, na kojem naša članica Anna Ćurković brani prvu olimpijsku medalju osvojenu prošle godine. Annin nastup očekujemo 24. srpnja u 18:35, kada su na rasporedu kvalifikacije skoka u dalj, dok je finale na rasporedu odmah sutradan, 25. srpnja u 18:00.

Od 7. do 10. kolovoza u Jeruzalemu, Izrael održat će se Europsko juniorsko prvenstvo U20. Na ovome prvenstvu nastupit će naš Luka Ćurković u disciplini skok u dalj. Njegov nastup očekujemo 07. kolovoza u 10:45 sati, dok je finale na rasporedu 08. kolovoza u 17:10.

Našim članovima želimo puno sreće i uspjeha na predstojećim natjecanjima, a sami odlazak na ovako velika natjecanja je samo po sebi veliki uspjeh i mi iz kluba smo jako ponosni na ove rezultate – poručili su iz AK Brotnjo.

 

The post Balkansko i Europsko prvenstvo te Europski Olimpijski festival nove su prilike za potvrdu izvrsnosti appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas