back to top

Studenti na tulumu u Zagrebu tajno snimili spolni odnos mladića i djevojke, podignuta optužnica

Protiv dvojice studenata podignute su optužnice jer su na tulumu u kući mobitelom snimali i dijelili snimke djevojke i mladića u spolnom odnosu u spavaćoj sobi.

Tulum se dogodio u listopadu između 1 i 4:30 u kući na zagrebačkom području. Prema optužnici, na tulumu su se u jednom trenutku djevojka i mladić povukli na kat, u spavaću sobu, na krevet, piše Danica.hr.

Dio društva s tuluma, njih petorica, popeo se na balkon te su kroz aluminijske rolete gledali što par radi. Student Luka (18) snimao je mobitelom i snimke je proslijedio studentu Luki (19), a ovaj pak svojem prijatelju Luki (20).

Optužnice protiv dva studenta

Za sve je doznao i tadašnji partner djevojke, koji nije bio na tulumu. On je svjedočio kako je za snimku doznao od trećeg Luke (20), ali taj Luka nije nikome poslao snimku, pa je državno odvjetništvo na koncu odustalo od njegova progona.

Policija i tužitelji su tijekom istrage ispitali 18 osoba, pregledali mobitele i sporne videosnimke. Tužitelji su nakon toga podignuli optužnicu protiv Luke koji je snimao i Luke koji je snimku proslijedio svom prijatelju. Tereti ih se za neovlašteno snimanje i povredu prava privatnosti.

Predložena je kazna od šest mjeseci uvjetnog zatvora svakome. Na kazneni nalog mogu uložiti prigovor.

Post Studenti na tulumu u Zagrebu tajno snimili spolni odnos mladića i djevojke, podignuta optužnica je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas