back to top

557 križeva s osobnim podacima žrtava s područja općine Čitluk postavljeno na Groblju mira

Na memorijalnom Groblju mira na Bilima jučer je završeno postavljanje križeva i pločica s podacima za 25 žrtava s područja općine Čitluk. Uplate predviđenog novčanog iznosa za postavljanje spomenutih 25 križeva pristigle su do 22. listopada, a postavljanju križeva s pločicama nazočili su Slaven Markota i Mate Miletić, predstavnici Povjerenstva za obilježavanje i uređivanje grobišta iz Drugog svjetskog rata i poraća na području Općine Čitluk.

S najnovijim postavljanjem križeva na Groblju mira postavljeno je ukupno 557 križeva s pripadajućim pločicama za žrtve s područja općine Čitluk.

Povjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta iz Drugog svjetskog rata i poraća na području Općine Čitluk obavještava žitelje općine Čitluk te bližu rodbinu žrtava s područja naše općine kako je i dalje otvorene mogućnost za uplaćivanje predviđenog iznosa za postavljanje križeva za žrtve s područja općine Čitluk, dok će sljedeće postavljanje križeva biti organizirano nakon zimskog razdoblja i prikupljanja određenog broja novih uplata.

557 križeva s osobnim podacima žrtava s područja općine čitluk postavljeno na groblju mira

Postavljanje spomen križeva, uz prateću pločicu s osobnim podacima, za žrtve s područja općine Čitluk započeto je u kolovozu 2021. godine te je do sada, kroz više faza postavljanja, postavljeno ukupno 557 križeva u polju C Groblja mira, koje je predviđeno za žrtve s područja naše općine.

 

 

The post 557 križeva s osobnim podacima žrtava s područja općine Čitluk postavljeno na Groblju mira appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas