5. MAJ JE DAN IZOBILJA, KAKO DANAS DA PRIVUČETE NOVAC? Moćna kombinacija dvije petice

Maj je mjesec izobilja prema numerologiji – maj je 5. mjesec u godini, a pet je broj novca.

Na ovaj dan, 5. maja, važno je da zamislite konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraditi u 05:05 ujutru ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Odbacite sve ono što je negativno i nepotrebno, oprostite ljudima… Možete bukvalno da očistite svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi neko drugi mogao da dobije ono što mu je potrebno.

Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život – omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Takođe, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mantalnih blokada i ograničavajućih sistema vjerovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jeste! Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju da je zadržite za ono što želite.

Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost – aktivno vježbajte zahvalnost za ono što već imate i što vas čini sretnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privučete blagostanje. Svaki čovjek ima na čemu da bude zahvalan, a najprije treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Šta treba da uradite na ovaj dan?
Odvojite malo vremena da zapišete kako tačno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu). Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu! Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse zavise od vas!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas