back to top

Zoran Rezo – Demant na objavu o podmetanju droge Posušaku

Srdačno pozdravljam sve portale koji su prenijeli objavu Hercegovina info od dana 05.03.2024. godine „PODMETANJE DROGE  Posušaku policajac ‘našao’ drogu u mašini koja je pola sata ranije bila čista“, kao i sve one koju su takvu objavu prihvatili kao vjerodostojnu, kao i one koji se raduju takvim objavama, kao i one koji su prijatelji dilera, kao i njihove zaštitnike, kao i one koji svojim suđenjima omogućuju da dileri budu na slobodi, a nadasve pozdravljam ljude istine, ljude koji sagledavaju sve činjenice i okolnosti i koji razlikuju dobro od lošega. Također, velika hvala portalu Hercegovina info štu su promovirali moje puno ime i porezime a skrili ime i prezime dilera, vjerojatno je neki postidan dečko.

Evo nekoliko nepobitnih činjenica iz navedenog predmeta ZVONIMR KOVAČ zv.  Zvone Miškov iz Posušja——Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238 KZ FbiH, predmet iz 2018. godine:

 1.  Navedena droga za koju je vještačenjem utvrđeno da se radi o drogi tipa AMFETAMIN bila je umotana u PVC smotuljak veličine oko 20 cm i promjera 3-5 cm, a sami ste vidjeli u objavi da je svjedok naveo da sam bio u farmericama i majici kratkih rukava-dakle teorije nema staviti bilo gdje toliko velik smotuljak, da je zima bila pa da su se nosile neke velike bunde ili jakne moglo bi se i sumnjati. Tko god hoće neka pokuša staviti toliki smotuljak i šetati s njim, vršiti pretres koji sat, dok je odjeven u farmerice i majicu kratkih rukava dobiva Nobelovu nagradu. Plus smotuljak je bio načet na vrhu i stalno bi se amfetamin prosipao.
 2. Radi se o uvoznoj sirovini Amfetamina koja je bila u obliku praška a ne u obliku tableta, a znamo da Zvonimir Kovač vozi putnike na zapad i nazad.
 3. Dalje, smotuljak koji je pronađen nije pronađen u mašini nego ispod mašine što je ogromna razlika. Kada bi neko htio podbaciti pod mašinu smotuljak morao bi jednom rukom dignuti i nagnuti 80-100 kg tešku mašinu i drugom rukom ubaciti pod mašinu.
 4. Svjedok pretrage je kum i kućni prijatelj ZVONIMIRA KOVAČA zove se ANGELO KOVAČ i njegova supruga. Kao što je objavljeno i uslikano iz Presude vidi se da svjedok kaže da je smotuljak BIO U MAŠINI što je potpuna laž, smotuljak je bio ispod mašine (imaju slike). Istina je da su mašine prije pregledane i otvarane ali nisu odizane od poda. Istina je da je smotuljak nađen na kraju pretresa kada smo svi mislili da nema ništa. Meni je palo na pamet da legnem na pod i da pogledam ispod mašina.
 5. Vjera sudaca, pravičnost i profesionalnost sudaca. Dragi čitatelji nalazimo se u BiH jednoj od najkorumpiranijih država svijeta, kad još tu nadodamo Županiju Zapadno-Hercegovačku-kuku lele. Kao što vidimo po slikama iz objave SUDAC/SUTKINJA predaju potpunu vjeru svjedoku Angelu Kovaču koji je izjavio da je smotuljak bio u mašini, pa imaju li suci barem oči da vide u Foto-Dokumentaciji da je SMOTULJAK NAĐEN ISPOD MAŠINE i da odmah uvide da svjedok laže (ali vjerojatno se radi o nekim stručnjacima za Pravo, Pravdu i Pravično suđenje). Žalosno je da suci vjeruju kućnim prijateljima osumnjičenih, ponekad psihički bolesnim osobama i to uzimaju kao dokaz.
 6. Činjenica jako bitna-Zvonimir Kovač je nekada radio u policiji zna sustav rada i papirologije,  nakon završetka pretrage on i njegovi svjedoci nisu stavili nikakvu primjedbu i prigovor na Zapisnik o pretrazi nego su sve potpisali kao 1/1. Plus Zvonimir Kovač je dragovoljno  potpisao Potvrdu o oduzimanju smotuljka.
  Postavlja se logično pitanje što se tada nisu bunili-hej podmeće se poštenim dilerima, šta se šuti. Dakle pretraga i kompletiranje zapisnika protekli bez ikakvih prigovora.
 7. Mjesto gdje je bila mašina ispod koje je (NE U KOJOJ JE) pronađena droga nalazi se oko 1,5 metar od velikih ulaznih vrata koja su bila otvorena a na štok tih vrata je bio naslonjen svjedok Angelo Kovač i pratio je ulaz u poslovni prostor kao i što se iznosi iz busa koji je bio odmah ispred ulaznih vrata.
  A sve je ostakljeno i vidi se, jer se radi o poslovnom prostoru. Za vrijeme pretrage svi smo vidjeli jedni druge. E sad pitanje za pametnjakoviće kojom logikom bi netko podigao u zrak prvu mašinu do ulaza i podbacio smotuljak a ne bi to učinio u 20 drugih mašina ili zamrzivača koji su tamo negdje iza i nisu vidljivi-smiješno. Druga činjenica kada sam pronašao drogu morao sam leći na pod, a s obzirom da je mašina bila oko 1,5 metar od ulaza a svjedok Angelo Kovač na samim ulaznim vratima skoro sam ga zakačio stopalima.
 8. Gdje počinju režije-upravo kada je Zvonimir Kovač kontaktirao odvjetnika Maria Buntića počinju nebuloze. Kroz praksu gledajući najveći broj dilera obraća se Mariu Buntiću. A izgleda da se radi o geniju koji obranu temelji na forama od prije 50-60 godina-Policija podmetnula, i to po ljetnom vremenu u farmericama i majici kratkih rukava, jedva mobitel stane u džep. I to nije sve-smotuljak mašala veličine u ruksak ne bi stao, plus načet ispada iz njega prah. I to nije sve-podmetnut na kraju pretrage skrivan dugo možda u ustima ili iza uha. Što je najgore glume se nekakvi ugledni čaršijski građani a spremni na sve.
 9. Napominjem da je Zvonimir Kovač pao u Hrvatskoj s 1.2Kg Kokaina 2016. godine u akciji Dunav kada se vraćao kući prema Posušju, šta mislite kome je nosio navedenu drogu…isto tako glede zaplijenjene droge kome je bila namijenjena, pa našim srednjoškolcima, mladoj populaciji a znamo koliko AMFETAMIN uništava mozak.
 10. ZBOG ČEGA JE PREDMET PAO- Nestala Službena zabilješka suca za prethodni postupak da sam ga ja uopće zvao zbog naredbe za pretragu. Ovom prilikom izjavljujem da sam ja osobno nazvao suca za prethodni postupak i diktirao slovo po slovo da se sačini zabilješka, dajući sve podatke tko, što, gdje, zašto, kada…… Kako je zabilješka stekla noge. Tko snosi odgovornost?

Inače, ne bi se trebalo osvrtati na ovakve očite nebuloze i lupanje gluposti ali evo ima čitatelja koji uvažavaju neboluze i poklanjaju im vjeru. Ovo iznosim neka šira društvena zajednica ima potpunu sliku o događaju i da se zna šta su sve spremni učiniti ljudi koji tu žive s nama i glume ugledne građane a sudjeluju u raspačavanju droge, zaštiti dilera i podmeću nevinim ljudima s lažima (na svu sreću s nepismenim argumentima koje dječak iz 1a zareda može razotkriti). Žalosno je da se ovdje ne spominje kao negativno to što netko truje našu omladinu dugi niz godina, to što su suci oslobodili dilera i upropastili predmet i pravdu, nego treba kritizirati policajca koji je pronašao drogu. Opet kažem sami naslov objave je lažan droga nije nađena u mašini nego ispod mašine. Ovo je moja prva službena objava demanta, svi portali koji žele biti objektivni a koji su prethodno objavili lažne činjenice mogu preuzeti ovaj demant.

Zoran Rezo

Post Zoran Rezo – Demant na objavu o podmetanju droge Posušaku je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas