back to top

VIDEO Bivši šef policije iz Ljubuškog pričao kako se bavio kriminalom, prostitucijom i družio s LGBT osobama

Stariji gospodin sjedi u dnevnom boravku u majici sa natpisom SFRJ. Gleda u kameru i priča šokantnu priču o svom životu. Njegovo ime je Jure Vujica i bivši je policijski zapovjednik iz Ljubuškog koji je trenutno u mirovini. Pored svoje službene dužnosti, kako kaže bavio se i kriminalom kao i prostitucijom.

U najezdi zvijezda TikToka koji dolaze iz kriminalnog miljea, Jure Vujica iz Ljubuškog je najnoviji, a prvi video objavio je na tiktok nalogu Dedo Vujo.

“Ja sam Jure Vujica, dobra večer svima. Ja sam novi na TikToku i inače sam zadnji komandir milicije iz Jugoslavije. 1992. godine sam dobio otkaz u policiji iz političkih razloga.

@jurevujica #hrvatska🇭🇷 #srbija🇷🇸 #bosnia🇧🇦 #trending #viralno #fyp #balkan #kriminal #lgbtq #dedovujo ♬ original sound – Dedo Vujo

Nakon toga se odajem kriminalu” – počinje svoju ispovijest Jure Vujica iz sela Veljaci kod Ljubuškog.

“Odao sam se gospodarskom kriminalu i završio na Interpolovoj potjernici prije 22. godine. Momentalno se nalazim i živim u Veljacima, općina Ljubuški. Imam bogato iskustvo u gospodarskom kriminalu, u prostituciji o LGBT zajednici, o drogama i alkoholom i htio bih sve to s vama podijeliti u narednom razdoblju.

Sve ću otvoreno reći šta sam doživio u životu, što sam radio i uočio kako žive kriminalci u Zagrebu, kako žive prostituciju u koju sam i sam bio uključen. Nije mi strana ni LGBT zajednica i tu imam ogromno iskustvo, i sa njima sam se družio.

Želja mi je da se družim s vama. Volim se družiti sa mladim ljudima i uživati s njima. Inače sam partijaner i jako volim techno partije i želja mi je da se sa vama družim i da vam obližnje objasnim kako žive ti ljudi. ” – izjavio je Jure Vujica.

Post VIDEO Bivši šef policije iz Ljubuškog pričao kako se bavio kriminalom, prostitucijom i družio s LGBT osobama je prvi puta viđen na Grude Online.www.grude-online.info

Popularno danas