back to top

Upoznajte mladog Gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (FOTO)

Mladi 17-godišnjak, Gruđanin Jure Iličić za svoj dob ima uistinu zanimljiv hobi i unosan posao – a riječ je o cvjećarstvu.

Iako jako mlad, s aranžiranjem cvijeća počeo se baviti od svoje četrnaeste godine, a njegova hrabrost da kao tako mlad pokrene vlastiti biznis može biti primjer mnogima.

Uređuje vjenčanja, krštenja, rođendane i sve ostale prigode, a više o njemu možete pogledati na Facebook stranici Jure Iličić i na Instagram stranici.

Hobi mladog Jure se polako pretvara u posao.

U svakom radu posvećujem puno ljubavi i truda. Iako me često pitaju kako sam se počeo baviti s ovim i odakle mi ideja, teško mogu odgovoriti na to pitanje. Prvi put uređivao sam stol u domu za vjenčanje kod svoje rodbine te sam nakon toga dobio puno pohvala. Nakon toga krenuo sam u izradu buketa od poljskog cvijeća, flowerbox-ove i slično. Tako se, malo po malo, ljubav prema ovom poslu počela sve više širiti, istaknuo je Jure za Grude Online.

Uređivanje svadbenog stola prvi put imao je prošle godine u mjesecu prosincu.

Također sam i nakon toga dobio puno pohvala za rad u kojem su ljudi bili oduševljeni, a nakon toga krenuo sam dobivati još više poziva za uređivanje i vjenčanja i ostalih prigoda. Prošle godine imao sam i “Christmas photossesion”, a nastavljam s tim i ovaj put, poručio je Jure.

U nastavku na fotografijama možete pogledati dio onog što su vrijedne i marljive ruke ovog mladog Gruđanina napravile:

upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto) upoznajte mladog gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (foto)

Post Upoznajte mladog Gruđanina koji ima zanimljiv i unosan posao (FOTO) je prvi puta viđen na Grude Online.www.grude-online.info

Popularno danas