U Mostaru tražio od studentice seks za manju cijenu iznajmljivanja stana: “Nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice…” | HIP.ba

Muškarac koji iznajmljuje stan u Mostaru tražio je od studentice seksualne usluge u zamjenu za nižu cijenu stanarine, piše portal Crna Hronika.

Studentica je ispričala kako je preko online platformi pronašla stan za iznajmljivanje te se javila vlasniku.

Nakon par poruka koje su razmijenili o tehničkim karakteristikama stana te što isti posjeduje, pokušali su se dogovoriti oko cijene.

Pošto je studentica trebala živjeti sama, tražila je da se cijena od 500 KM spusti, bar na 350 KM.

”Obradovale smo se kada je rekao da može niža cijena, a onda je uslijedila šok poruka”, izjavila je ogorčena studentica. Vlasnik stana tražio je od nje seksualne usluge kako bi joj spustio cijenu stana, navodeći čak da ne mora ništa ni plaćati ako pristane na to.

“Nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice i plati koliko želiš, neće niko ništa znati, lijepo meni, lijepo tebi”, piše u jednoj poruci koju je objavio portal Crna Hronika.

u mostaru tražio od studentice seks za manju cijenu iznajmljivanja stana: “nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice…” | hip.ba
U Mostaru tražio od studentice seks za manju cijenu iznajmljivanja stana: “Nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice…” | HIP.ba

hip.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas