back to top

Talentiranim Posušankama upriličen prijam u uredu načelnika

U uredu načelnika općine Posušje u četvrtak je upriličen prijam za Ivanu Jukić i Anu Širić, talentirane Posušanke koje su nastupile na glazbenom natjecanju The Voice Hrvatska.

Gošće su dočekali predsjednik Općinskog vijeća Mario Knezović, načelnik općine Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović Galić koji su im uputili čestitke na visokim plasmanima, zapaženim interpretacijama i scenskim nastupom koje su pobrale simpatije velikog broja publike u Hrvatskoj i BiH.

U ugodnom razgovoru koji je uslijedio, gošće su govorile o dojmovima i atmosferi s ovog natjecanja, glazbenom putu koji ih je doveo do prijave, ali i budućem radu na glazbenom stvaralaštvu, za kojeg uopće ne sumnjamo da će biti uspješan i rado prihvaćeni među širokim auditorijem, poručuju iz općine Posušje.

Na kraju susreta, uz riječi podrške za taj budući rad, mladim talentiranim Posušankama uručena je novčana nagrada kao i prigodni darovi.

Podsjetimo, Ivana Jukić plasirala se u četvrtfinale, a Ana Širić u samo finale ovog prestižnog glazbenog natjecanja gdje je osvojila drugo mjesto.

talentiranim posušankama upriličen prijam u uredu načelnika

Post Talentiranim Posušankama upriličen prijam u uredu načelnika je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas