Stravično: Poznata manekenka i kći pronađene mrtve, bile su zamotane u plahtu |

stravično: poznata manekenka i kći pronađene mrtve, bile su zamotane u plahtu

Ruska manekenka Irina Dvizova (42) i njena 15-godišnja kćer pronađene su mrtve u Turskoj. Prema izvješću DailyMaila, njihova tijela su pronađena omotana u plahte u popularnom turskom ljetovalištu Bodrumu. Međunarodnu potjeru za sada glavnim osumnjičenim, 45-godišnjim Andrejem Kuslevichem, Irininim bivšim suprugom, pokrenula je policija.

Irinina obitelj je prijavila njezin nestanak nakon što nije odgovarala na poruke i pozive, a policija je brzo pronašla tragove na kauču u vili koju je Irina iznajmila. U vili su također pronađeni otisci muških cipela, a na tijelima manekenke i njene kćeri pronađene su prostrijelne rane.

Obiteljska svađa završila tragično

Irinin bivši suprug bio je zaštitar jednog ukrajinskog biznismena. Sumnja se da je spor oko skrbništva nad sinom bio motiv za ubojstvo. Naime, u lipnju je Irina na sudu u Moskvi tražila potpuno skrbništvo, a trag djeteta nestaje nakon majčine smrti.

Naime, on je bio u Bodrumu s majkom i sestrom te je turska policija navodno zatražila pomoć od Interpola u praćenju Kuslevicha i dječaka za kojeg se vjeruje da je s njim. Prema pisanju Daily Maila Irina je nedavno u Bodrumu počela raditi kao agentica za nekretnine, a prije toga se godinama bavila modelingom.

– Oglas –

hip.ba

Popularno danas