Radnik osiguranja bio prijatelj dječaka ubojice, svejedno ga je likvidirao s 15 hitaca | HIP.ba

Dječak koji je s nepunih 14 godina, danas, počinio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru mjesec dana je podrobno pravio plan, uključujući i popis za likvidaciju, javlja Kurir.

Očigledno je da je bio odlučan u namjeri da počini krvavi pir i da nije dozvolio da mu se itko na tom putu nađe. Do te mjere je bio odlučan da pobije učenike da je na početku smrtonosnog pohoda u radnika osiguranja Dragana Vlahovića ispalio 15 metaka, iako su bili dobri prijatelji, saznaje Kurir.

Naime, Vlahović je bio omijen i među djecom i među zaposlenima u školi. U sjajnom odnosu je bio i sa svojim ubojicom. Kako saznajemo, njih dvojica su imali običaj razmjenjivati poruke i izvan škole, do te mjere su bili dobri.

Međutim, sve to nije poljuljalo dječaka u namjeri da načini krvoproliće. Vlahović mu nije bio na popisu za ubijanje, ali mu se na tom putu našao kao prva prepreka i zato ga je ubio.

 

Foto: Kurir

hip.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas