VijestiProslava Dana Centra “Los Rosales”

  Proslava Dana Centra “Los Rosales”

  Obilježavanju Dana Centra “Los Rosales” Mostar ove će se godine pridružiti i učenici osnovnih škola kao i polaznici vrtića u pratnji svojih nastavnika i vaspitača.

  “Želja nam je da kroz zajedničko druženje, razne kreativne i sportske radionice, igru i zabavu, pokažemo šta prava inkluzija djece i osoba s invaliditetom zaista jeste.  Dok se djeca druže i raduju, biće organizovan i svečani / radni ručak za predstavnike organa vlasti koji, kao partneri i finansijeri učestvuju u radu JU Centra za djecu i omladinu sa posebnim potrebama ‘Los Rosales’ Mostar, a sve sa samo jednim ciljem poboljšanja uslova za vaspitanje, obrazovanje, rehabilitaciju djece, mladih i odraslih osoba sa invaliditetom, kao i pružanja podrške njihovim porodicama”, navode iz Centra “Ros Rosales”.

  Aktivnosti povodom Dana Centra “Los Rosales” održaće se u petak, 11. marta, u 10 sati u prostorijama tog centra u Mostaru.

  (NovaSloboda.ba)


  novasloboda.ba
  #Proslava #Dana #Centra #Los #Rosales

  Koliko je koristan ovaj članak?

  Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

  Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

  Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

  Pratite nas na društvenim mrežama!

  Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

  Poboljšajmo ovaj post!

  Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

  Ivo
  Ivohttps://mostarski.info
  Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

  DRUGI UPRAVO ČITAJU

  spot_img