Promovirana 324 diplomanta Filozofskog fakulteta SUM-a

Svečana promocija i dodjela diploma studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM) održana je u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače, i tom prigodom promovirana su 324 diplomanta, od kojih je 165 prvostupnika i 159 magistara struke.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić diplomatima je rekao kako su njihove kompetencije, znanja i vještine snaga SUM-a.

“Budućnost našeg društva u ovim izazovnim vremenima nije ispisana unaprijed. Na nama svima je da je osmislimo. Na nama je da je izgradimo i to sa smjelošću. Za to nam treba hrabrosti. Treba i dalje okupljati, uključivati, istraživati, ulagati u sebe, znati. To je zadatak koji pada na sve nas, a mi nemamo drugog izbora do li da ga prihvatimo. Hvala vam na tome jer vi to već činite”, kazao je  rektor Tomić.

V. d. dekana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru doc. dr. sc. Dražen Barbarić  naglasio je kako je diplomantima trebalo puno odricanja, strpljenja i mukotrpnog rada da bi bili danas na svečanoj dodjeli diploma.

“Molim vas da u sebi kažete ‘vrijedilo je’ i nastavite istim tempom usavršavanja, razvoja i oblikovanja vlastitih karijera. Pozivam vas da budete stručnjaci u svojim oblastima, jer znanja imate. Pozivam vas da budete kotačići razvoja svojih zajednica, jer ideje i kompetencije posjedujete. Vrata Fakulteta nisu zatvorena, dapače, nastavit ćemo surađivati i međusobno jačati”, kazao je  Barbarić, priopćeno je s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

  Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i na žrtvu Vukovara i Škabrnje

window.fbAsyncInit = function () { FB.init( { appId: '348280475330978', autoLogAppEvents: true, xfbml: true, version: 'v3.0' } ); };

}( document, 'script', 'facebook-jssdk' ));

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi