Priopćenje s 16. sjednice Općinskog vijeća Grude

Općinsko vijeće Grude održalo je 16. sjednicu 7. ožujka 2023. godine. Sjednici su bila nazočna 22 vijećnika.

Nakon glasovanja, s 19 glasova “za” i jednim suzdržanim glasom usvojen je dnevni red od 13 točaka.

Izvod iz Zapisnika s 15. sjednice Općinskog vijeća Grude usvojen je većinom glasova, bez
primjedbi.

Vijećnička pitanja su postavljali: Daniela Perić, HDZ BiH, Marko Boban, HDZ BiH, Nives Tomas, HDZ BiH, Ivana Prlić, HDZ BiH, Ivan Lukenda HSS BiH, Ivan Tomić, HSP BiH, Ivan Pandžić, HRS i Vlado Rašić, SDP BiH.

Odluka o prodaji zgrade Duhanske stanice putem javnog nadmetanja-licitacije usvojena je s 19 glasova “za” i 3 suzdržana glasa.

Većinom glasova usvojen je Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove lokalnih i nerazvrstanih cesta na području općine Grude za 2023. godinu.

Odluka o raspodjeli sredstava komunalne naknade i Plan prihoda i programa radova komunalnog gospodarstva za komunalne djelatnosti, usvojeni su jednoglasno.

Odluka o pristupanju izradi detaljnog plana uređenja stambeno-poslovnog kompleksa Boboška usvojena je s 20 glasova “za” i jednim suzdržanim glasom.

Nakon glasovanja, jednoglasno je usvojena Odluka o izmjeni dijela granica između katastarskih općina Dragićina (Dragićina – nova izmjera) i Ružići (Ružići I -nova izmjera),

Većinom glasova usvojena je Odluka o izmjeni Odluke o naknadi za rad dužnosnika Općinskog vijeća i Odluka o izmjeni Odluke o vijećničkoj naknadi članovima Općinskog vijeća Grude.

Izvješće o realizaciji Programa rada Općinskog vijeća Grude i stalnih radnih tijela u 2022. godini je usvojeno s 19 glasova “za”, jednim glasom “protiv” i jednim suzdržanim glasom.

Nakon glasovanja, većinom glasova usvojeno je Izvješće o rješavanju upravnih stvari u upravnim postupcima Općinskih službi za upravu u 2022. godini.

Zaključak o davanju suglasnosti na cijenu komunalnih usluga JP KOMUNALNO d.o.o. Grude je usvojen s 20 glasova “za” i jednim glasom “protiv”.

Post Priopćenje s 16. sjednice Općinskog vijeća Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas