Poreznici u HNŽ ‘napisali’ 38.600 maraka kazni

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH – Kantonalnog poreznog ureda Mostar 22. veljače obavili su 36 inspekcijskih nadzora na području Čapljine, Čitluka, Stoca, Mostara i Konjica.

Kontrole su obavljene kod poreznih obveznika koji obavljaju različite uslužne djelatnosti, s ciljem provjere poštivanja Zakona o fiskalnim sistemima i zapošljavanja radnika na crno.

U toku kontrola inspektori Porezne uprave otkrili su osam obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnog uređaja, jednog obveznika koji nije imao instaliran fiskalizirani fiskalni uređaj i jedan objekt koji je radio bez odobrenja za rad nadležnog organa.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanje fiskaliziranog fiskalnog uređaja i rada bez odobrenja nadležnog organa u 13 inspekcijskih nadzora izdati su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 38.600 KM, priopćeno je iz Porezne uprave Federacije BiH.

}( document, 'script', 'facebook-jssdk' ));

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas