back to top

Podcast ‘Na kavi s’ – Emanuela Malić: Našim kolačima želimo uvesti zdrave navike u ishrani!

Ovoga tjedna nastavljamo sa našim podcastom, odnosno serijalom u kojemu u video formatu razgovaramo sa Čapljinkama i Čapljincima.

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gost nam je ovoga tjedna Emanuela Malić.

Emanuela je menadžer caffe slastičarne ”Casablanca” Čapljina – jedinog ugostiteljskog objekta u našem gradu koji nudi zdrave kolače.

Zdravi kolači u Čapljini

S Emanuelom smo razgovarali o tome što su to zdravi kolači, jesu li slatki kao standardni kolači, kakve su navike u ishrani naših sugrađana…

Razgovarali smo i o pokretanju biznisa općenito, izazovima s kojima su se susretali u pokretanju ”Casablance”, ali i savjetima za mlade koji kreću u vlastiti biznis.

O čemu smo još razgovarali sa našom Emanuelom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije tri godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju. S obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Podcast s Čapljincima o svemu

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.

Objava Podcast ‘Na kavi s’ – Emanuela Malić: Našim kolačima želimo uvesti zdrave navike u ishrani! pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Popularno danas