Općina Tomislavgrad: Javni poziv za podnošenje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja

Javna priznanja koja dodjeljuje Općina Tomislavgrad su: Medaljon Općine Tomislavgrad i proglašenje počasnim građaninom Općine Tomislavgrad.

Medaljon Općine Tomislavgrad dodjeljuje se za iznimna postignuća za općinu Tomislavgrad na raznim područjima djelovanja i to:

  • za životno djelo i
  • za iznimna postignuća fizičkim i pravnim osobama u proteklom razdoblju na području gospodarstva, kulture, športa, umjetnosti i drugih područja društvenog života u općini.

Počasnim građaninom Općine Tomislavgrad može se proglasiti građanin Bosne i Hercegovine ili strani državljanin koji je svojim djelovanjem i postupcima znatno pridonio promicanju, značaju i ugledu Tomislavgrada, ostvarivanju i razvijanju međusobnih odnosa Tomislavgrada i drugih općina, naroda i država, razvoju demokracije, mira u svijetu i općem napretku čovječanstva.

Proglašenje počasnim građaninom javno je priznanje koje se iskazuje posebnom poveljom.

Pisane prijedloge s potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti u zatvorenoj omotnici u roku od 15 dana od dana posljednje objave javnog poziva i to osobno u šalter Sali Općine Tomislavgrad ili preporučeno poštom na adresu: Općina Tomislavgrad, Općinsko vijeće Tomislavgrad. Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Ulica Mijata Tomić120. 80240 Tomislavgrad. s naznakom „Prijedlog kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Tomislavgrad – Ne otvarati”.

Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Tomislavgrad

Objava Općina Tomislavgrad: Javni poziv za podnošenje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas