Općina Prozor – Rama • Javni poziv

općina prozor - rama • javni poziv

16.01.2023. 07:56

Na temelju članka 41. Statuta Općine Prozor-Rama -Prečišćeni tekst („Službeni glasnik općine Prozor-Rama“, broj: 3/01), članaka 51.-56. Zakona o gradnji HNŽ/K (“Narodne novine HNŽ/K”, broj: 4/13) i članka 2. Pravilnika o načinu formiranja, rada i obračuna naknada za rad Povjerenstva za tehnički pregled građevina broj:01/1-02-49. /23 od 11.01.2023. godine, Općinski načelnik objavljuje:
 
 

JAVNI POZIV
za podnošenje prijave za imenovanje Povjerenstava za tehnički pregled građevina Općine Prozor-Rama

 

ja

 
Pozivaju se zainteresirane fizičke osobe za rad u Povjerenstvu za tehnički pregled građevina Općine Prozor-Rama za 2023./2024. godinu (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo), za sljedeće stručne oblasti: – arhitektonska, – građevinska, – elektrotehnička, -strojarska, – vodovodne, – kanalizacijske, – grijanja,- prometne,- geodezijske, -zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite od eksplozije.
 

II.

 
Za rad u Povjerenstvu, mogu se prijaviti samo osobe koje su diplomirani inženjeri navedenih struka, odnosno magistri sa završenim drugim ciklusom bolonjskog sustava obrazovanja, sa pet (5) godina radnog iskustva na poslovima iz stručne oblasti i položenim stručnim ispitom.
 

III.

 
Uz potpisanu, pismenu prijavu, koja treba da sadrži sljedeće podatke: adresu prebivališta/boravišta, broj telefona, e-mail adresu, naziv banke i broj transakcijskog računa, kandidati moraju priložiti:
 
1. ovjerenu kopiju diplome,
2. ovjerenu kopiju uvjerenja o položenom stručnom ispitu,
3. dokaz o radnom iskustvu iz točke II. Javnog poziva (originalna ili ovjerena potvrda izdata od poslodavca)
4. kopija osobne karte
 

  Općina Posušje kroz poticajne programe do sada podržala 75 žena poduzetnica

IV.

 
Način i postupak rada Povjerenstva reguliran je Zakonom o gradnji HNŽ/K (“Narodne novine HNŽ/K”, broj: 4/13) i Pravilnikom o načinu formiranja, rada i obračuna naknada za rad Povjerenstva za tehnički pregled građevina broj:01/1. -02-49/23 od 11.01.2023. godine.
 

V.

 
U slučaju postupanja suprotno odredbama propisa navedenih u točki IV. Javnog poziva, kao iu slučajevima odbijanja dvaju postupanja za rad po Rješenju o imenovanju Povjerenstva, navedena osoba gubi pravo da izvrši tehnički pregled građevina na području Općine Prozor-Rama.
 
Prijave sa pratećom dokumentacijom potrebno je predati u roku od 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu neposredno na protokol Općine Prozor-Rama ili putem pošte.
 
Nepotpune ili neblagovremene prijave neće se razmatrati.
 
Prijave dostaviti, sa naznakom “Javni poziv za podnošenje prijave za imenovanje Povjerenstava za tehnički pregled građevina Općine Prozor-Rama”, na adresu: OPĆINA PROZOR-RAMA – Služba za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, imovinsko pravne poslove i katastar nekretnina, ul. Kralja Tomislava bb 88440 Prozor-Rama.
 
 Tekst Javnog poziva bit će objavljen na Web stranici općine Prozor-Rama.
 

NAČELNIK
dr. Jozo Ivančević                  

                                     
 prozor-rama.org

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi