back to top

Općina Neum partner u promociji Ćiro biciklističke staze

U petak 08. prosinca 2023. načelnik Općine Neum Dragan Jurković i šefica Odsjeka za projekte Slađana Maslać ugostili su predstavnike Udruge Herzegovina Bike na radnom sastanku u Neumu.

Razgovarali su na temu razvijanja Neuma kao cikloturističke destinacije, a Udruga Herzegovina Bike predstavila je dosadašnje aktivnosti, te su najavili planove za 2024. godinu. Ovaj susret iskoristili su i kako bi uručili zahvalnicu Općini Neum kao partneru u promociji Ćiro biciklisticke staze.

-Iznimno nam je drago što je Općina Neum prepoznala važnost Ćiro biciklističke staze i uključila se u Plan upravljanja rutom ĆIRO.
Ovaj sporazum potpisali su Grad Mostar, Grad Trebinje, Grad Stolac, Općina Neum, Općina Ravno i Općina Bileća, te REDAH koji operativno koordinira provedbu aktivnosti, rekli su iz udruge.

Cilj ovog Sporazuma je poboljšati koordinaciju razvojnih turističkih aktivnosti u hercegovačkoj regiji te ojačati kvalitetu i ponudu oko Ćirine biciklističke rute, s ciljem privlačenja novih turista, potpore lokalnom poduzetništvu, povećanja domaćih i stranih ulaganja, povećanja zapošljavanje, te poboljšanje kvalitete života stanovnika ruralnih područja.

općina neum partner u promociji ćiro biciklističke staze

Objava Općina Neum partner u promociji Ćiro biciklističke staze pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Popularno danas