Omiljenog pjevača ugrizao pauk: Otpustili su ga iz bolnice, a onda je preminuo |

omiljenog pjevača ugrizao pauk: otpustili su ga iz bolnice, a onda je preminuo

Brazilski pjevač Darlyn Morais (28) preminuo je u ponedjeljak od komplikacija izazvanih ugrizom pauka. Morais se razbolio nakon što ga je 31. listopada u njegovom domu ugrizao pauk, a njegova 18-godišnja pokćerka, koja je također pretrpjela ugriz, je hospitalizirana, prenosi Daily Mail.

Moraisova supruga Jhullyenny Lisboa rekla je da je Morais osjećao umor te da se boja podljeva na njegovom licu krenula mijenjati kao posljedica ugriza. Kasnije tijekom tjedna posjetio je bolnicu u Miranorteu gdje je liječen i otpušten u petak.

– Osjetio je slabost u tijelu i lice mu je počelo mijenjati boju istog dana zbog čega je otišao u bolnicu, rekla je.

Morais se glazbom počeo baviti u dobi od 15 godina te je pjevao forró, popularni žanr u brazilskoj sjeveroistočnoj regiji koji se temelji na kombinaciji harmonike, zabumbe i triangla. U bendu su s njim bili brat i prijatelj, a redovito su nastupali u državi Tocantins.

– Oglas –

– Uvijek je pronalazio razlog za slavlje i bio okružen prijateljima. Bio je jako zabavan i sretan, imao je ogromno srce i pomagao ljudima oko sebe, rekla je Moraisova sestrična Wesleya Silva.

Sa suprugom je imao šestogodišnju djevojčicu i jednogodišnjeg dječaka, a želja mu je bila imati snimljeni nastup što se trebalo dogoditi u siječnju 2024. godine. Njegov prijatelj Samuel Zhytor rekao je kako je u regiji bio obožavan.

– Oglas –

hip.ba

Popularno danas