back to top

Olimpijski boks: Gruđani među najboljima u Federaciji (FOTO)

Boksači iz Gruda bili su uspješni na natjecanju boksačke Federalne lige 2023.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 15 klubova iz cijele FBiH, a najuspješniji klub je bio BK Kralj Tomislav iz Čapljine, pod vodstvom trenera i boksača Boška Mišića.

Gruđani Ante Biloš, Ante Sabljić, Luka Šimić i Mateo Crnogorac nastupili su za klub iz Čapljine.

Izdvojili bi boksački rezultat juniora Matea Crnogorca koji ima pobjednički niz od sedam pobjeda – bez poraza. Pored lige, Mateo je bio zlatni na pojedinačnom turniru u Mostaru i na memorijalnom turniru Vitez Mile Bošnjak u Posušju.

U pripremama mladih boksača sudjelovao je grudski boksač i trener Tomislav Miloš  ispred “Sportskog kluba Ilirik” koji se nalazi u Grudama.

Pored natjecateljskih priprema Sportski klub Ilirik aktivno i uspješno radi na razvoju sporta među rekreativcima.

S obzirom da dolazimo iz maloga mjesta gdje je borilački sport u samom usponu, a uvjeti treniranja ograničeni – momci su pokazali potencijal, hrabrost i ostvarili odličan rezultat na državnoj razini. Moj najveći uspjeh u ovome je taj što sam sklonio djecu ‘s ulice’ i  što prenosim znanje koje im može učiniti život kvalitetnijim, poručio je Miloš.

olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto) olimpijski boks: gruđani među najboljima u federaciji (foto)

Post Olimpijski boks: Gruđani među najboljima u Federaciji (FOTO) je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas