Oglasili se iz Coca cole: Svjesni smo izoliranog slučaja, evo o kojoj se bočici točno radi

U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima – napisali su iz Coca cole

Nakon dojave o muškarcu kojemu je pozlilo u kafiću tijekom konzumacije pića, oglasili su se iz Coca cole.

– Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml.
Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima. – napisali su.

I Nastavni zavod za javno zdravstvo se oglasio o cijelom slučaju.

– Nakon zaprimljenih informacija o kemijski kontaminiranim pićima u ugostiteljskim objektima, ali i hospitalizacija pod sumnjom na kemijsku ozljedu usne šupljine, grla i jednjaka, nadležna tijela na terenu prikupljaju uzorke spornih pića. Nad istima će se provesti sva potrebna ispitivanja radi utvrđivanja činjeničnog stanja – naveli su i dodali:

– Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije po službenoj dužnosti vodi evidenciju o zaraznim i kroničnim nezaraznim bolestima te nije nadležan za evidenciju gore spomenutih slučajeva hospitalizacija. Za prikupljanje uzoraka nadležna je sanitarna inspekcija Državnog inspektorata. Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije po službenoj dužnosti ovlašten je za provedbu svih analiza hrane i pića, i iste će provesti ako nadležna tijela to nalože.

Podsjetimo, iz KBC-a Rijeka potvrdili su nam kako su zaprimili pacijenta pod sumnjom u kemijsku ozljedu jednjaka.

– On je sad stabilno, a sve oko okolnosti događaja koji su doveli do njegove ozljede je preuzela policija – rekao je za 24sata Alen Ružić, ravnatelj KBC-a Rijeka.

Post Oglasili se iz Coca cole: Svjesni smo izoliranog slučaja, evo o kojoj se bočici točno radi je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas