Održana Obnoviteljska skupština Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ u Maglaju

U subotu, 22. listopada, je u Maglaju održana Obnoviteljska skupština Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ u Maglaju. U istinskoj želji da i Maglaj ponovo bude dio krovne kulturne organizacije bosanskohercegovačkih Hrvata izabran je Upravni i Nadzorni odbor HKD „Napredak“ podružnica u Maglaju.

Upravni odbor HKD Napredak podružnica Maglaj

Za predsjednika Napretka izabran je Mladenko Šupuković, a ostali članovi Upravnog odbora su: Marinko Kelavić, dopredsjednik, Zora Antolović, tajnica, Dragomir Dunđer, rizničar, Marica Šupuković, Ilija Ivešić i Alojzije Gašparević. U Nadzorni odbor su izabrani: Ljubica Tirić, Martina Antunović i Mato Sović.

U svom prvom obraćanju Skupštini, novoizabrani predsjednik Šupuković se zahvalio na ukazanom povjerenju te izrazio zadovoljstvo što su u Upravni odbor Napretka izabrane eminentne osobe iz kulturnog života što će se zasigurno odraziti i na kvalitetan rad ove podružnice Napretka. Zahvalio se i Davoru Šupukoviću, župniku Maglaja vlč. Josipu Tomiću te Josipu Nikoliću, članu Središnje uprave HKD „Napredak“, koji su pomogli u organizaciji Obnoviteljske skupštine Napretka u Maglaju.

Održana Obnoviteljska skupština Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ u Maglaju Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi