Održan sastanak s direktorom Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željkom Obradovićem

Danas je u prostorijama Općine Grude održan sastanak s direktorom Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željkom Obradovićem i njegovim suradnicima Seadom Hadžićem i Goranom Brkićem. Sastanku su ispred Općine Grude nazočili općinski načelnik Ljubo Grizelj, predsjednica OV Grude Franka Leko, šef ureda načelnika Josip Tomić i šef službe za prostorno uređenje, imovinsko-pravne i katastarske poslove Mladenko Barić.

Tema razgovora je bila realizacija projekata zemljišne administracije u općini Grude.

Harmonizacija podataka u okviru Projekta registracije nekretnina je završena u katastarskoj općini Grude a trenutno se aktivnosti provode u katastarskoj općini Donji Mamići. Izlaganje podataka premjera i katastarskog klasiranja je najvažnija aktivnost za područje općine Grude a postupak je uspješno završen za katastarsku općinu Tihaljina te je dogovoren nastavak izlaganja za nove tri katastarske općine (Dragićina, Ružići I i Grude II). Završetkom procesa izlaganja podataka premjera i katastarskog klasiranja stvorit će se uvjeti za projekta komasacije u područjima katastarskih općina Drinovci II, Gorica I, Gorica II i Sovići II. Adresni registar je uspostavljen i izvršeno označavanje na terenu, a razgovaralo se i o mogućnosti realizacije projekata Katastra komunalnih uređaja i Digitalnog arhiva za područje općine Grude.

Istaknuto je veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Općine Grude u pripremi i realizaciji projekata i aktivnosti sustava zemljišne administracije.


održan sastanak s direktorom federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove željkom obradovićem

grude.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas