Objavljena prognoza do 7. veljače: Stiže još snijega i temperature do minus sedam!

Početkom veljače očekuje se stabilno vrijeme, a novo pogoršanje uz pojačan vjetar i padaline prognozira se od 5. veljače

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je danas prognozu vremena za razdoblje do 7. veljače 2023. godine.

Nestabilne vremenske prilike, u Bosni, praćene padalinama zadržat će se do kraja siječnja, dok se u Hercegovini očekuje stabilnije vrijeme bez kiše.

Na zapadu, jugozapadu te u središnjim i istočnim predjelima Bosne prognozira se susnježica i snijeg, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne moguće su slabe i povremene padaline u vidu kiše i susnježice.

Početkom veljače očekuje se stabilno vrijeme, a novo pogoršanje uz pojačan vjetar i padaline prognozira se od 5. veljače i to širom zemlje, piše Radiosarajevo.

Do 28. siječnja, prognozirane vrijednosti temperatura zraka očekuju se u granicama uobičajenih za siječanj. Minimalne vrijednosti prognoziraju se od -2 do 3 u Bosni, na jugu zemlje do 6 °C, a najviše dnevne u Bosnu između 1 i 5 °C, na jugu zemlje do 10 °C.

Promjenu temperaturnog režima očekujemo od 29. siječnja pa sve do kraja prognoznog razdoblja.

U Bosni, tijekom ovog razdoblja, minimalne temperature zraka kretat će se od -7 do -2, u Hercegovini oko -1 °C, a maksimalne u Bosni do 2 u Hercegovini do 7 °C.

Objava Objavljena prognoza do 7. veljače: Stiže još snijega i temperature do minus sedam! pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi