Obavljena primopredaja dužnosti u Vladi ŽZH

U Uredu predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke obavljena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg predsjednika Zdenka Ćosića i novoizabranog predsjednika Predraga Čovića.

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke u mandatnom periodu od 2018. do 2022. godine Zdenko Ćosić i novoizabrani predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović, čije je imenovanje potvrđeno na 6. sjednici Skupštine ŽZH održanoj 27. ožujka, sastali su se u subotu, 1. travnja radi formalne primopredaje dužnosti, o čemu je potpisan i službeni zapisnik.

Zbog obveza Zdenka Ćosića u radu sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, primopredaja nije mogla biti obavljena ranije.

Prethodni predsjednik Vlade Zdenko Ćosić izvijestio je novoizabranog predsjednika Čovića o radu Vlade u prethodnom sazivu, započetim projektima koji zahtijevaju kontinuitet, o bilanci stanja proračunskog korisnika “Vlada”, Dokumentu okvirnog proračuna, kao i Elaboratu o godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja Županije Zapadnohercegovačke na dan 31. 12. 2022. godine.

Primopredaji su nazočili i predstojnica Ureda predsjednika Iva Milas te v. d. tajnika Vlade Marko Galić, priopćeno je na službenoj stranici Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Post Obavljena primopredaja dužnosti u Vladi ŽZH je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas