back to top

Nogometaši Posušja kažnjeni zbog ”sramoćenja imena i grba kluba”

HŠK Posušje kaznilo je sve igrače i stručni stožer smanjenjem plaće za sljedeći mjesec, kako su naveli, zbog ”sramoćenja imena i grba kluba”.
Podsjećamo, Posušje je u nedjelju u 21. kolu Premijer lige BiH izgubilo 5:0 od mostarskog Zrinjskog dok je u osmini finala Kupa BiH ispalo od Veleža izgubivši u Mostaru 2:0, piše Jabuka.tv.

Na društvenim mrežama premijerligaša s Mokrog Doca u ponedjeljak je objavljeno priopćenje koje potpisuje predsjednik kluba Dario Sesar, a rezultat je sastanka kojeg je održao s predstavnicima igrača i stručnog stoežra.

Kao predsjednik kluba gledam da što manje ulazim u svlačionicu, jer vođenje seniorske momčadi je prije svega posao trenera sa svojim pomoćnicima i sportskog direktora. Moj posao je da klub organizacijski i financijski besprijekorno funkcionira.

Kada dođe do sramoćenja imena i grba kluba, što ja vidim na početku proljetnog dijela prvenstva, i to nezalaganjem ekipe i ponašanjem pojedinaca posebno na utakmicama sa Zrinjskim i Veležom. Tada ja kao predsjednik HŠK Posušje ulazim u svlačionicu i povlačim jasne i odgovorne poteze. Svi igrači i stručni stožer kažnjavaju ses postotkom smanjenja plaće za naredni mjesec.

Ako angažman bude na maksimumu kao što i priliči borbi za dres HŠK Posušje, ova odluka će se poništiti. Tu mogućnost već imate u narednom kolu pred našim navijačima. Pokažite da imate odgovornost!, stoji u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik kluba Dario Sesar.

U 22. kolu Posušje na svom terenu igra protiv Širokoga Brijega.

Post Nogometaši Posušja kažnjeni zbog ”sramoćenja imena i grba kluba” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas