NAJAVA: Korizmeni duhovni program u župi Gorica Sovići

Župni ured Gorica-Sovići i Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika pozivaju vas na korizmeni duhovni program u župi.

Ovogodišnji program bit će ispunjen duhovnim obnovama, tribinama, korizmenim koncertima i humanitarnom akcijom.

Petak, 24. II. 2023.
U 20 sati u Galeriji, u starom župnom dvoru u Gorici bit će Otvorenje humanitarne izložbe slika sa šeste humanitarne Likovne kolonije u znak sjećanja na Zvonka Bušića Taika, održane u Gorici 2022. godine. Slike će biti na prodaju po povoljnim cijenama u humanitarne svrhe.

Petak, 3. III. 2023.
Sveta misa za mlade
U 19.30 sati u župnoj crkvi u Gorici bit će molitva krunice i prigoda za sv. ispovijed, zatim u 20 sati sveta Misa i klanjanje pred Presvetim. Svetu misu i klanjanje predvodi fra Ivan Hrkać, župni vikar u Međugorju. Tema ove molitve i susreta za mlade je Srditost i zavist.

Petak, 10. III. 2023.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će Korizmena tribina na temu: Nasljedovati Mariju. Tribinu će održati don Anto Ledić, župnik župe Presvetog Trojstva u Novom Travniku.

Subota, 18. III. 2023.
U 19 sati u staroj crkvi u Gorici Korizmeni koncert KUD-a Radovin iz Ražanca.

Nedjelja, 19. III. 2023.
KUD Radovin iz Ražanca pjeva Glagoljašku sv. Misu u župnoj crkvi u Gorici u 11 sati.

Petak, 24. III. 2023. – Nedjelja, 26. III. 2023.
Korizmena duhovna obnova u župi Gorica-Sovići. Duhovnu obnovu predvodi fra Bojan Rizvan, fratar Franjevačke provincije sv. Jeronima iz Zadra.

Nedjelja, 26. III. 2023.
U staroj crkvi u Gorici u 20 sati – Meditativno-glazbena večer, molitva na temu Muke Kristove. Sudjeluju veliki župni zbor, dječji župni zbor, Frama i klapa Bratovština.

*Pozivamo sve na Korizmenu humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 23. ožujka do nedjelje 26. ožujka 2023. godine u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se nekvarljivi prehrambeni proizvodi! Bog Vas blagoslovio!

Post NAJAVA: Korizmeni duhovni program u župi Gorica Sovići je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas