Na širem imotskom području prevaranti prodaju lažno “zepter” posuđe

“Prevaranti kruže Imotskom krajinom”, riječi su slušatelja Radio Imotskog koji je odlučio podijeliti priču koju je doživio.

Širim imotskim područjem hoda skupina vještih i upornih prevaranata koja nudi blještavo skupo posuđe renomiranog proizvođača koje svojom kvalitetom ne opravdava ni desetinu svoje cijene.

Miroslav Vidošević iz Zmijavaca nasjeo je na priču prevaranata koji su se predstavili da su iz Mađarske i da prodaju originalno zepter posuđe. “Posuđe sam platio 400 eura i shvatio sam nakon vrlo malo vremena da sam prevaren. Toliko su dobri i vješti u nagovaranju da sam jednostavno “pao” na priču”, govori nam gospodin Vidošević te dodaje kako je riječ o Mađarima i da su mu pokazali putovnicu. “Kada sam shvatio da sam prevaren odmah sam zvao policiju i prijavio slučaj te napravio mali eksperiment na tom “hvalevrijednom” suđu. Naime, u lonac sam ulio pola litre vode i žlicu soli te prokuhao i sačekao da se tekućina ohladi. Vidite reakciju krivotvorenog rostfraja. Hrđa. Trovanje teškim metalima i konačno teške bolesti”.

Nemojte nasjedati na ovakve ponude te ukoliko i vas vrebaju zapišite broj registarskih oznaka i zovite policiju, za kraj je dodao Vidošević.

Post Na širem imotskom području prevaranti prodaju lažno “zepter” posuđe je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas