back to top

MUP HBŽ se oglasilo o pokušaju silovanja na Kupresu | HIP.ba

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije objavilo je na svojoj službenoj stranici detalje o nesretnom događaju koji se dogodio u utorak u mjestu Bajramovci, Kupresu.

Kako je ranije objavio portal Bljesak.info, muška osoba je uhićena u općini Kupres zbog pokušaja silovanja i posjedovanja velike količine oružja.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije potvrđeno je da se radi o M.K. (1970.), koji je osumnjičen za pokušaj silovanja i kazneno djelo “Nedopušteno posjedovanje oružja ili eksplozivnih tvari”.

Kako su naveli iz Ministarstva unutarnjih poslova, uz uporabu fizičke sile pokušao je silovati osobu rođenu 1946. godine.

Tijekom očevida u obiteljskoj kući koju je osumnjičeni koristio, pronađena je velika količina oružja: 14 ručnih bombi, dvije automatske puške, jedna poluautomatska puška i samokres model M 57 te 1071 komada streljiva kalibra 7,62 mm.

Nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni je predan Županijskom tužiteljstvu u Livnu s izvješćem o počinjenju kaznenih djela.

Foto: ilustracija

hip.ba

Popularno danas