back to top

Liječnica prijetila šefu KBC-a Zagreb i liječniku: “Crknite Hercegovci”

Liječnica (46) dobila je zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb nakon što je prijetila njezinom ravnatelju Anti Ćorušiću i još jednom liječniku. Zabranu joj je izrekao Županijski sud u Zagrebu, odbivši zahtjev tužiteljstva da joj se odredi istražni zatvor.

Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice. Bolnička pravna služba zaključila je da se radi o ozbiljnom kaznenom djelu pa je sve prijavljeno policiji, javlja N1.

Razlog prijetnji?

Kriminalističkim istraživanjem, tijekom kojeg je osumnjičena liječnica i ispitana, zaključeno je kako ima dovoljno dokaza protiv nje. Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njezine frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju.

Nije ju dobila iako je svojevremeno radila na Rebru, a imala je, uvjerena je, i najbolje kvalifikacije. Razlog je, tvrdi, bila njezina narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja.

Zabrana približavanja

Bijesna zbog svega što se dogodilo poslala je poruku KBC-u Rebro. U njoj se okomila na jednog liječnika te ravnatelja Ćorušića.

“Crknite Hercegovci” i “P…. vam m……. ustaška”, bili su dijelovi njezine poruke zbog kojih je sada dobila zabranu približavanja KBC-u Zagreb i njegovim liječnicima.

Post Liječnica prijetila šefu KBC-a Zagreb i liječniku: “Crknite Hercegovci” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas