back to top

Kontinuirana medicinska edukacija CUM SKB Mostar – Sveučilišna klinička bolnica Mostar

1. prosinca 2023.

U srijedu 29. studenoga 2023. u sklopu Kontinuirane medicinske edukacije Centra za urgentnu medicinu i hitne prijame SKB Mostar održana su dva predavanja. S novinama i praktičnim vještinama u terapiji epileptičkog statusa u uvjetima hitnog bolničkog prijema prisutne je upoznala doc. dr. sc. Nataša Pejanović-Škobić, dr. med., predstojnica Klinike za neurologiju SKB Mostar. Na značaj ordiniranja probiotika tijekom i nakon antibiotske terapije podsjetila nas je dr. Velma Tucaković, liječnica uposlena na CUM-u SKB Mostar.

Predavanjima je nazočilo više od 40 subspecijalista, specijalista i specijalizanata.

Sljedeća predavanja u sklopu KME Centra za urgentnu medicinu su planirana za 27. prosinca 2023. u 08:30 sati u predavaonici na VIII katu SKB Mostar. Predavači su prim. prof. dr. sc. Monika Tomić, dr. med., predstojnica Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu („Hipertenzivna kriza u hitnom prijemu“) i dr. Luka Aničić, dr. med. („Simptomi i liječenje prehlade i gripe“).

Ovim putem zahvaljujemo se na suradnji menadžmentu SKB Mostar, Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, Liječničkoj/ljekarskoj komori HNŽ/K te predstavnicima tvrtke “Hemofarm”.

www.skbm.ba

Popularno danas