back to top

Kolona svatova stradala u stravičnoj prometnoj nesreći: Poginulo četvero ljudi, među njima snimatelj i bračni par |

kolona svatova stradala u stravičnoj prometnoj nesreći: poginulo četvero ljudi, među njima snimatelj i bračni par

Teška prometna nesreća dogodila se u Crnoj Gori kod mjesta Brezojevica, kada su u direktnom sudaru dva automobila poginule tri osobe iz Plava, a jedna je teško ozlijeđena te je s ozljedama opasnim po život primljena u bolnicu, prenosi Vijestibp.me.

“Ekipa Urgentnog centra KBC i veći broj liječnika bezuspješno je pokušala reanimaciju poginulih”, rekao je za Portal RTCG direktor KBC Berane Milorad Magdelinić.

Prometna nesreća dogodila se oko 19.35 sati, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila

Kako prenosi Blic.rs, iako su se liječnici nekoliko sati borili da spase teško ozlijeđenog snimatelja RTV-a M. M., on je također preminuo pa se broj umrlih popeo na četiri. Među poginulima je i bračni par.

– Oglas –

Prometna nesreća dogodila se oko 19.35 sati, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, a najvjerojatnije zbog brze vožnje i pretjecanja, prenose mediji u regiji.

“Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je M.M. snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevicama nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara”, rekao je izvor za Novosti.

– Oglas –

Tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poletjeli u zrak, a da je jedno vozilo doslovce proletjelo ispod njih. U njemu je ozlijeđen vozač star oko 60 godina, koji je srećom preživio tragediju.

“Na putu Andrijevica-Plav-Gusinje, promet je bio u prekidu nekoliko sati… O uzrocima tragedije uskoro će se izjasniti vještaci prometne struke”, prenosi Blic.rs.

– Oglas –

hip.ba

Popularno danas