back to top

Juniorima Hajduka sprema se veliki doček na Rivi, evo svih detalja

Hajdukovi juniori druga su momčad Europe! U finalu Lige prvaka mladih u Ženevi Bijeli su poraženi od nizozemskog AZ Alkmaara, ali to ne umanjuje njihov fantastičan uspjeh u ovom natjecanju.

Hajdukovi juniori ispisali su povijesne stranice hrvatskog nogometa u ovom uzrastu. Redom su do finala rušili azerbajdžansku Gabalu, albansku Apoloniju, ukrajinski Šahtar, engleski Manchester City, njemačku Borussiju Dortmund i talijanski Milan. Na koncu su poraženi od boljeg protivnika u finalnoj utakmici.

Na svom putu Bijeli su cijelo vrijeme imali fanatičnu podršku navijača, kako na Poljudu, tako i u gostima u Njemačkoj te na završnici u Ženevi gdje je u polufinalu i finalu gdje su Hajduka pratile tisuće ljudi.

Hajduk poziva navijače na sportsko-zabavnu manifestaciju “Vridilo se rodit” koja se održava u utorak s početkom u 16 sati na splitskoj Rivi, a na kojoj ćemo još jednom pozdraviti naše juniore i ovaj povijesni uspjeh koji su napravili u Ligi prvaka mladih, piše Slobodna Dalmacija.

Slijetanje juniorske ekipe u splitsku zračnu luku predviđeno je oko 16 sati, nakon čega će se autobusom odmah uputiti prema Rivi. Doček juniora Hajduk organizira u suradnji s Gradom Splitom i medijskim partnerom Radio Dalmacijom.

Zabavni program počinje od 16 sati, a osim DJ-a pred sam dolazak predviđen je nastup Alena Nižetića i benda “Diktatori”.

“Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit!”, poručuju iz Kluba.

Post Juniorima Hajduka sprema se veliki doček na Rivi, evo svih detalja je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas