JAVNI POZIV za podnošenje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Tomislavgrad

Javna priznanja koja dodjeljuje Općina Tomislavgrad su: Medaljon Općine Tomislavgrad i proglašenje počasnim građaninom Općine Tomislavgrad.

Medaljon Općine Tomislavgrad dodjeljuje se za iznimna postignuća za općinu Tomislavgrad na raznim područjima djelovanja i to:

  • za životno djelo i
  • za iznimna postignuća fizičkim i pravnim osobama u proteklom razdoblju na području gospodarstva, kulture, športa, umjetnosti i drugih područja društvenog života u općini.

Počasnim građaninom Općine Tomislavgrad može se proglasiti građanin Bosne i Hercegovine ili strani državljanin koji je svojim djelovanjem i postupcima znatno pridonio promicanju, značaju i ugledu Tomislavgrada, ostvarivanju i razvijanju međusobnih odnosa Tomislavgrada i drugih općina, naroda i država, razvoju demokracije, mira u svijetu i općem napretku čovječanstva.

Proglašenje počasnim građaninom javno je priznanje koje se iskazuje posebnom poveljom.

Pisane prijedloge s potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti u zatvorenoj omotnici u roku od 15 dana od dana posljednje objave javnog poziva i to osobno u šalter Sali Općine Tomislavgrad ili preporučeno poštom na adresu: Općina Tomislavgrad, Općinsko vijeće Tomislavgrad. Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, Ulica Mijata Tomić120. 80240 Tomislavgrad. s naznakom „Prijedlog kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Tomislavgrad – Ne otvarati”.

Javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine TomislavgradPreuzmi
www.tomislavnews.com/Općina Tomislavgrad

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas