‘Infinia MasterClass’ okupio više od 150 sudionika iz zemlje i regije

Prestižni beauty događaj ”Infinia MasterClass”, koji je održan u Mostaru, okupio je više od 150 sudionika iz zemlje i regije koji su imali priliku usavršiti tehnike rada iz oblasti beauty industrije.

Spomenuti događaj ima za cilj unaprijediti poslovanje i stručno znanje iz beauty industrije te promociju kroz marketing i društvene mreže.

Sudionici su imali priliku razmijeniti iskustva s beogradskim makeup artistom Bojanom Vukadinovim. Također, u sklopu ovog događaja je održan i panel na temu “Marketing i društvene mreže u beauty industriji” koji je imao za cilj pomoći sudionicama kako da unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže.

Panelisti su bili uspješne i utjecajne osobe iz oblasti društvenih mreža i marketinga i to:  influencerica i blogerica Hana Hadžiavdagić, vlasnica i osnivačica brenda LovelyBags Marija Perić, bloger i influencer  Mirza Mustafagić i poduzetnica i menadžerica Dea Leko.

U sklopu ovogodišnjeg Infinia MasterClass-a jedno od predavanja je bilo poslovanje i vođenje salona. SVIM tim iz Zagreba, koji čine Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar već 8. godinu uspješno šire svoju misiju za napredak beauty industrije. SVIM tim je jedini internacionalni tim koji je neovisan od brandova i specijaliziran za poslovnu edukaciju vlasnika i djelatnika iz ove branše.

Tijekom Infinia MasterClass-a najzaslužnijim partnerima, sudionicama i djelatnicima koji imaju posebne zasluge za poslovni uspjeh ove tvrtke uručena su priznanja i zahvalnice.

”Svima nam je zajedničko da se trudimo postati konkurentniji na tržištu i mjestu gdje živimo i radimo jer je široka lepeza proizvoda i usluga za njegu koja pomaže kozmetičarima da ulijevaju povjerenje svojim klijentima”, istaknula je direktorica Infinie Josipa Fofić, navodi se u priopćenju.dnevni.ba

Popularno danas