HNŽ: Potpora Ministarstva turizma za “Jačanje turističkih kapaciteta” , pogledajte listu odobrenih projekata u Neumu

Na temelju Zapisnika Povjerenstva za ocjenu ispunjavanja uvjeta i kriterija za dodjelu sredstava putem Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu novčane potpore iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“ utvrđenih Izmjenama i dopunama Proračuna HNŽ za 2022. godinu., ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša donio je Odluku o korisnicima novčane potpore iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“.

S ciljem podizanja konkurentnosti i održivosti turističkog gospodarstva te unaprjeđenja receptivne turističko-ugostiteljske ponude HNŽ odnosno povećanja standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata za smještaj; razvoja turizma na turistički nerazvijenim područjima; razvoja turističke ponude kao dopunske aktivnosti na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima; razvoja dodatnih sadržaja u destinacijama i produljenja sezone; razvoja novih inovativnih turističkih proizvoda i usluga te razvoja turističke infrastrukture i objekata od posebnog značaja za funkcioniranje i razvoj turizma u HNŽ, financijska potpora dodijeljena je svim podnositeljima prijava koji su ispunili formalno-pravne uvjete i vrednovani sukladno kriterijima iz Javnog poziva.

Obavještavamo korisnike sredstava da će potpisivanje ugovora biti upriličeno u sjedištu Ministarstva (Braće Fejića bb, Mostar) prema sljedećem rasporedu:

  • Srijeda, 25. siječnja u vremenu od 9,00 do 15,30 korisnici kojima su odobrena sredstva na Programskoj aktivnosti 1 Mjera 1 (zaključno s rednim brojem 108)
  • Četvrtak, 26. siječnja 2023. u 12,00 sati korisnici kojima su odobrena sredstva na Programskoj aktivnosti 1 Mjera 2 (zaključno s rednim brojem 6) i Mjera 3 (zaključno s rednim brojem 5)
  • Četvrtak, 26. siječnja 2023. u 13,30 sati korisnici kojima su odobrena sredstva na Programskoj aktivnosti 2 (zaključno s rednim brojem 3) i Programskoj aktivnosti 3 (zaključno s rednim brojem 7)
  Dežurne trgovine danas 15. siječnja

Na zakazano potpisivanje ugovora ovlaštene osobe korisnika dužne su sa sobom ponijeti jedan od dokumenata za identifikaciju, pečat i broj protokola. Ukoliko su potrebne dodatne informacije iste se mogu dobiti na telefon 036/552 922.

Tekst Odluke, kao i popis prijava koje nisu ispunile formalno-pravne uvjete iz Javnog poziva, možete preuzeti u prilogu.

Odluka o korisnicima financijske potpore_ Transfer za jačanje turističkih kapaciteta

Popis_prijave koje nisu ispunile formalno pravne uvjete iz JP.

Objava HNŽ: Potpora Ministarstva turizma za “Jačanje turističkih kapaciteta” , pogledajte listu odobrenih projekata u Neumu pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi