back to top

HNK Grude organizira 8. Memorijalni turnir Miš – Dine

Hrvatski nogometni klub Grude nastavlja tradiciju poštovanja nogometnih legendi i članova kluba kroz organizaciju 8. Međunarodno-memorijalnog nogometnog turnira “Miš-Dine”.

Ovaj prestižni turnir, nazvan po legendarnim igračima Zdravku Jurčiću-Mišu i Dinku Vranješu-Dini, održat će se 25. i 26. svibnja 2024. godine na stadionu Elić Luka.

Osim što će biti prilika za natjecanje, turnir je posvećen sjećanju na sve preminule igrače, trenere i članove HNK Gruda.

Ovogodišnji turnir otvoren je za ekipe godišta 2013./2014. te 2015./2016., pružajući priliku mladim nogometašima da pokažu svoj talent i strast prema igri. Sudjelovanje na turniru prilika je za stjecanje iskustva, ali i za izgradnju prijateljstava između klubova iz različitih krajeva.

Uz nogometne utakmice moći će te uživati i u ugodnom druženju uz bogatu ponudu hrane i pića.

HNK Grude poziva sve ljubitelje nogometa da se pridruže ovom događaju, podrže male nogometaše i zajedno stvore nezaboravno iskustvo.

Neka 8. Međunarodno-memorijalni nogometni turnir Miš-Dine bude prilika za slavlje ljubavi prema sportu i poštovanje prema nogometnoj baštini Gruda. Vidimo se na terenu!

grude-online.info

Post HNK Grude organizira 8. Memorijalni turnir Miš – Dine je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas