Gradonačelnik Kordić s premijerom Nikšićem: Zajedničkom suradnjom mogu se ostvariti zacrtani ciljevi

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić danas se u Gradskoj vijećnici sastao s premijerom Federacije BiH Nerminom Nikšićem, zastupnikom u Predstavničkom domu PFBiH Anerom Žuljevićem i vijećnikom SDP-a u Gradskom vijeću Grada Mostara Sanelom Žuljevićem.

Na sastanku je gradonačelnik upoznao predstavnike federalne vlasti s brojnim projektima koje je lokalna zajednica u Mostaru uspješno realizirala u proteklom razdoblju. Poseban naglasak stavljen je na projekte koji su sufinancirani od Vlade FBiH, a imaju veliki značaj za sve građane Mostara.

Razgovaralo se i o izazovima s kojima se Grad susreće, a koji dodatno otežavaju planiranje i izvedbu ključnih projekata.

Premijer Nikšić dao je snažnu potporu aktivnostima lokalne zajednice u Mostaru, navodeći kako će uvijek imati potporu Vlade FBiH. Zaključeno je kako se samo zajedničkim angažmanom svih razina vlasti mogu ostvariti zacrtani ciljevi.

Suradnja lokalne zajednice i federalne vlasti je na visokoj razini, a cilj današnje posjete je istu dodatno unaprijediti kako bi se pokrenuli novi projekti i inicijative.

 

www.mostar.ba

Popularno danas