Gradonačelnik Kordić podržao Ligu MZ, pobjednik seniorskog turnira Centar 2

Pobjedom ekipe Centra 2 završeno je 15-izdanje Lige MZ Grada Mostara. U finalu su igrači Centra 2 tek nakon izvođenja šesteraca svladali momčad Balinovca, poslije 40 minuta igre rezultat je bio 0:0, a nakon šesteraca 2:0 za Centar 2.

Treće mjesto pripalo je ekipi Bijelog Polja koja je također nakon izvođenja šesteraca bila uspješnija od ekipe Rodoč 1. Susret za treće mjesto završen je rezultat 4:4, da bi Bijelo Polje na kraju slavilo s ukupnih 6:4.

U juniorskoj konkurenciji slavila je momčad Ortiješa, koja je na isti način kao i njihove stariji kolege iz Centra 2 stigla do pobjede. Na utakmici Ortiješ – Avenija bilo je 0:0, a sastav s Ortiješa nakon raspucavanja bio je uspješniji i zasluženo je slavio. Kod juniora je treće mjesto pripalo je ekipi Bijelog Brijega, i ovaj put odlučivali su šesterci u susretu s momčadi Rodoč/Jasenica.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dragan Edi Marić (Centar 2) dok je titula najboljeg vratara otišla u ruke Marka Čolaka (Balinovac). Najbolji strijelac natjecanja bio je Ivan Kolobarić (Bijelo Polje).

gradonačelnik kordić podržao ligu mz, pobjednik seniorskog turnira centar 2

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić uručio je pehar i medalje za osvojeno drugo mjesto ekipi Balinovca, te pehar i medalje za osvojeno prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji momčadi Ortiješa.

Objava Gradonačelnik Kordić podržao Ligu MZ, pobjednik seniorskog turnira Centar 2 pojavila se prvi puta na Grad Mostar.

www.mostar.ba

Popularno danas