FOTO Uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “Podno kule od kamena”

U subotu je u Imotskom na stadionu “Gospin dolac” započelo prvo izdanje nogometnog turnira za najmlađe “Podno kule od kamena” za kategorije U9 i U11 u organizaciji NK Imotski.

Turnir su otvorili predsjednik NK Imotskog Luka Đuzel i gradonačelnik Ivan Budalić uz blagoslov župnog vikara fra Ive Rastočića. Svečano otvorenje turnira uveličali su članovi HPO Gradske glazbe Imotski, a prvog dana na rasporedu je bila kategorija U9.

Deset ekipa odigralo je ukupno dvadeset utakmica i do polufinala su stigle ekipe NK Rakitno, NK Kamen, NK Zmaj i NK Junak. Nakon polufinalnih utakmica, u finale su se plasirale ekipe Junaka i Rakitna, a pobjednik turnira odlučen je tek nakon penala i to je ekipa NK Rakitno. U utakmici za treće mjesto, Kamen je bio bolji od Zmaja.

Drugog dana turnira na rasporedu bilo natjecanje u kategoriji U-11. Dvanaest prijavljenih ekipa ukupno je odigralo 20 utakmica, a nakon natjecanja po skupinama i četvrtfinala, ostale su najbolje četiri ekipe: HŠK Posušje, NK Croatia Zmijavci, HNK Brotnjo i NK Mračaj Runovići. U finale su se plasirale ekipe Croatie i Posušja, a nakon odlične utakmice, ekipa Croatije je zasluženo stigla do pobjede. U borbi za treće mjesto, Mračaj je bio bolji od ekipe HNK Brotnjo.

Pehare i medalje pobjednicima uručio je predsjednik kluba Luka Đuzel.

“Prvo izdanje ovog turnira u potpunosti je ispunilo sva očekivanja, te smo dobili smo pohvale od svih sudionika. Vjerujemo da će turnir postati tradicionalan i da će rasti svakim novim izdanjem. Hvala svima koji su sudjelovali na turniru i naravno vidimo se dogodine!”, poručili su organizatori.

foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena” foto uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “podno kule od kamena”

Post FOTO Uspješno završen nogometni turnir za najmlađe “Podno kule od kamena” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas