FOTO: U Gorici održan župni božićni koncert

Svjetlopisi iz Bratovštinine svjetlopisanke pripovijedaju o ljepoti ovoga Božićnog koncerta zborova iz župe Gorica Sovići za koji su se trudom i marom posljednjih mjeseci, pripremajući ga, žrtvovali svi sudionici na čelu s voditeljicom Antonijom Pešordom, i župnikom fra Marinom Karačićem!

Glazbeno pisanje goričkoga i sovićkog župnoga zbora, dječjega zbora, djevojačkog kvarteta, župne Frame i klape Bratovština pod dirigentskim rukama Božidara Vlašića i Antonije Pešorda ovaj su koncert učinili vrhunskim glazbenim događajem.

To je glazbeno pisanje još veće, jer su ga svojom dobro uvježbanom i lijepo izvedenom glazbenom svirajućom pratnjom uveličali puhački kvintet:

  • Ivana Vlašić – prva truba
  • Ivan Rimac – druga truba
  • Krešimir Sušac – rog
  • Domagoj Sušac – trombon
  • Ante Grabovac – tuba
  • i glazbenici violinist Ante Slišković i gitarist Filip Miloš

Marija Prlić je lijepo vodila program u skladu sa svetim Božićnim vremenom, a slušatelji su svoju zahvalnost ovom hvalevrijednom koncertu izrazili svojim dolaskom i velikom podrškom dugotrajnim pljeskom. Koncert je održan na svetkovinu sv. Stjepana Prvomučenika, 26. prosinca 2022. godine u župnoj crkvi u Gorici.

foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert foto: u gorici održan župni božićni koncert

Post FOTO: U Gorici održan župni božićni koncert je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi