FOTO: Gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u Dobrom Selu

Tijekom proteklog vikenda u organizaciji Sportsko-ribolovnog saveza FBiH održano je prvenstvo u lovu šarana i amura za seniore na bazenima na Dobrom Selu u Čitluk.

Natjecanje se održalo kao dio prvenstva SRS FBiH te je ovo bio prvi put da se održava ribolovno natjecanje na tom lokalitetu.

Pravo nastupa imale su po jedna ekipa iz svakog udruženja koje je član SRS FBiH. Ukupno se natjecalo 11 ekipa iz svih dijelova države. S natjecanjem su krenuli u petak 31.3.2023. i trajalo je sve do nedjelje u podne kada je proglašen pobjednik te su dodijeljene nagrade i priznanja.

Natjecanje traje 52 sata i zahtjeva dosta pripreme i strpljenja. Bodovanje je zasnovano na težini ribe. Sve se ribe puštaju natrag u vodu, a boduju se samo šaran i amur teži od 1500 grama, rekao je Jerko Pejić za Jabuka.tv.

Prvo mjesto odnijela je ekipa UŠR Amur 1 iz Gruda u sastavu Luka Zovak i Jerko Pejić.

Drugo mjesto pripalo je ekipi UŠR Mostar koju su sačinjavali Ilija Čović, Davor Brljević i Zoran Krtalić.

Treće mjesto je također zapalo Gruđane iz UŠR Amur u sastavu Josip Majstorović, Goran Miloš i Vlado Šimić.

foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu foto: gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u dobrom selu

Post FOTO: Gruđani uspješni na ribolovnom natjecanju u Dobrom Selu je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas