Fantastični rezultati za B-Dance iz Montenegra

Plesni studio B-Dance iz Mostara još je jedanput potvrdio svoju plesnu izvrsnost. Naime, u Baru u sportskoj dvorani „Topolica“ od 25.6. do 26.6. 2022. godine održalo se  veliko internacionalno plesno natjecanje pod nazivom “Mediterranean best dance“.

Ovo internacionalno plesno natjecanje poznato je po velikom broju sudionika pa je tako i ove godine trajalo dva dana, a sudjelovali su plesači iz Grčke, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Rusije, Srbije, Bosne i Hercegovine …

Fantastični rezultati za B-Dance iz Montenegra

Mostarski plesači iz plesnog studija B-Dance također su uzeli svoje učešće na istom i ostvarili fantastične rezultate.

Natjecali su se  sa četiri koreografije u kategoriji street show i break dance te ostvarili slijedeće rezultate:       

1.Mjesto street show grupa djeca „Tik tok“
1.Mjesto street show grupa juniori „Generation Z“
1. Mjesto Break dance grupa juniori „Bboys“
1. Mjesto street show formacija odrasli „Basketball“

fantastični rezultati za b-dance iz montenegra
Fantastični rezultati za B-Dance iz Montenegra

„Ovi uspjesi na internacionalnom natjecanju u Baru veliko su priznanje za naš klub, ali i odličan završetak ove plesne sezone na koju smo iznimno ponosni jer su iza nas brojni uspješni projekti od kojih izdvajamo veliki spektakularni koncert „ Betlehemsko svjetlo“, klubsko natjecanje „Ja-koreograf“, Street show za mladu sugrađanku Ivu Šunjić, Mini Disco u parku Zrinjevac, snimanje video spotova i autorskih pjesama te nastupi na svim važnijim kulturnim i sportskim događajima Grada Mostara kao i odlasci na brojna domaća i međunarodna natjecanja na kojima smo također ostvarili fantastične rezultate. Da plesni studio B-Dance pomjera granice i predstavlja važno kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini dokazali smo i ove plesne sezone jer smo u naš Grad Mostar donijeli franšizni glazbeni program po Bim Bam metodi za bebe i djecu i pružili mogućnost da s nama zaplešu i zapjevaju bebe već od 6 mjeseci starosti na veliku radost brojnih roditelja i njihove dječice, ali tu su bile i mnoge druge klubske aktivnosti za djecu i mlade odgojno obrazovnog karaktera. Dalje što nam slijedi jeste revijalni nastup na Mostarskom ljetu i završni radovi na novim video spotovima nakon čega odlazimo na zasluženi ljetni raspust. Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim našim plesačima na marljivom i ustrajnom radu, njihovim roditeljima na velikoj podršci kao i našim trenerima Kristini, Borisu, Željki, Toniju i Tinu na velikom zalaganju i trudu kroz cijelu plesnu sezonu.

  Vlada HNK: Žurno otkloniti poteškoće u svezi isplate financijskih sredstava

Svi koji žele biti dio naše glazbeno-plesne priče pratite nas jer uskoro kreću upisi u novu 2022./2023. sezonu.“priopćeno je iz plesnog studija B-Dance.

fantastični rezultati za b-dance iz montenegra
Fantastični rezultati za B-Dance iz Montenegra

Fantastični rezultati za B-Dance iz Montenegra Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Šta vidjeti u Mostaru