Dženan Lončarević u Sarajevu: Jedva čekam 13. svibanj, publika će na poseban način biti uključena u koncert u Skenderiji

Više od dva desetljeća postoji tajna veza između Sarajeva i Dženana Lončarevića. Potvrda toga je činjenica da su njegovi nastupi u klubovima u glavnom gradu BiH tjednima unaprijed rasprodani, kao i puna Skenderija na velikom koncertu u svibnju 2012. godine.

Novo druženje u prijestonici Bosne i Hercegovine zakazano je za 13. svibanj, a zbog ovog odličnog glazbenog događaja doći će ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića iz cijele zemlje. Karte za veliki koncert u Skenderiji mogu se kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a. Karte za parter koštaju 15 KM, za tribine 20 KM i VIP backstage 50 KM.

Dženan Lončarević u Sarajevu: Jedva čekam 13. svibanj, publika će na poseban način biti uključena u koncert u Skenderiji

S nestrpljenjem čekam 13. svibnja. Neka se ponovi 2012. godina i ja ću biti sretan. Radujem se koncertu u Skenderiji koji će za mene biti posebno emotivan. Od 2012. godine desilo se dosta novih pjesama i glazbe. U Sarajevu sam išao u glazbenu školu, tu imam dosta rodbine i prijatelja. Tu je moj menadžer Ervin Salihbegović“, kaže Dženan Lončarević kojeg su Sarajlije jučer i danas zaustavljale na svakom koraku i tražile da se slikaju za uspomenu ili da dobiju autogram.

Dženan Lončarević jedan je od najvoljenijih i najcjenjenijih muških vokala u našoj regiji. Svoju karijeru gradi bez ijedne mrlje i skandala.

Volim govoriti svojim pjesmama i glazbom. To moja publika najbolje zna i zato će oni na poseban način biti uključeni u sarajevski koncert. Zajedno ćemo napraviti noć za pamćenje“, kaže na kraju zagonetni Lončarević.

dženan lončarević u sarajevu: jedva čekam 13. svibanj, publika će na poseban način biti uključena u koncert u skenderiji
Dženan Lončarević u Sarajevu: Jedva čekam 13. svibanj, publika će na poseban način biti uključena u koncert u Skenderiji

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas